Er was onrust in het roedel. Het lukt Kyra, Lotte en Levie maar niet om hun positie te bepalen. Alle andere honden weten exact hun plek en daar is geen seconde gedoe over. Maar deze dames trekken graag op met Teddy en Joep.

Levie en Joep zijn heel close, extra leuk, omdat het broer en zus zouden kunnen zijn. Kyra wil er graag bijhoren en is daarnaast van mening dat ze hoger in rang is dan Levie. Of Levie zich er nou niks van aantrekt, meent dat haar vriendschap met Joep een aparte status heeft, of dat ze de plek van Kyra betwist is me niet duidelijk. Maar gedoe geeft het.

Zeker als Lotte zich er dan ook nog eens doorheen komt bemoeien. En Teddy, die zich van geen kwaad bewust is, maar gewoon gezellig wil meespelen. Toen we even met z’n drieën waren konden we ze allemaal gecontroleerd op het grote grasveld laten uitrazen. De hele dag was de spanning al opgebouwd, dit hadden ze echt nodig. Het ging er hard aan toe en werd bijna echie.

Onze Sam en Puk gingen zich er mee bemoei, want echie moet direct gecorrigeerd. Sam onpartijdig. Puk op de hand van Lotte. Ondertussen stonden Hera en George met bij de boel te observeren, terwijl ze af en toe onzeker een blik op mij werpen; denk je dat dit goed gaat? Dat ging het. Als het te fel werd hoefden we maar een naam te roepen en de betreffende hond deed rustiger aan. Als er een piepje van pijn te horen was bevroren ze allemaal in hun beweging. Is hij oké? Ja? Dan gaan we weer door! Al is het geharrewar tussen de meisje nog niet helemaal opgelost, deze ontlading heeft wel voor rust gezorgd.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *