B&B Vakantie

Aankomst- en vertrektijden

Gasten worden op de dag van aankomst tussen 14.00 en 22.00 uur verwacht. Wel verzoeken wij u uiterlijk een dag voor uw bezoek aan te geven hoe laat u verwacht te komen. U kunt s’morgens altijd al uw bagage brengen. U dient dit wel te overleggen. Op de vertrek dag wordt u verzocht om voor 11.00 uur uw kamer te verlaten. De bagage kunt u bij ons laten en s’ avonds ophalen.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Nee, er worden geen huisdieren op de kamers toegelaten.

Kan ik met pin- of creditcard betalen?

Alle betalingen dienen vooraf via bankoverschrijving gedaan te zijn.

Is de locatie geschikt voor baby’s en kinderen?

Na lang overwegen hebben wij echter besloten dat wij ons terrein niet geschikt achten voor kinderen. Onze dieren zijn zachtaardig en sociaal, maar bijvoorbeeld paarden blijven schrikachtige dieren met een enorm gewicht. Wilt u echter met oudere kinderen, of een baby uw vakantie bij ons doorbrengen dan kan dit eventueel na overleg.

Hoe gaat De BonAparte met onze gegevens om?

Ook wij houden ons aan de wet en hebben regels opgesteld hoe met u gegevens vertrouwelijk moet worden omgegaan. Meer hierover kunt lezen op de pagina Privacy Policy

Is er mogelijkheid om zelf meegenomen fietsen te stallen?

U kunt uw fiets afspuiten na uw “barre” tocht over de meerdere routes die liggen in het gebied van de Heemskerkse duinen.

Daarnaast kunt u uw fiets veilig achter slot en grendel stallen. Daar kunt u ook de vieze kleding uit doen en ev achterlaten. Ook kunt u elektrische fietsen weer opladen.

Route, vervoer & parkeren

Is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen?

Het is mogelijk om per trein naar station Beverwijk te reizen en vanaf daar met bus 73 naar de halte Ligthartstraat Heemskerk.

Vanaf daar is het nog 2 km lopen. Indien gewenst en vooraf aangegeven kunnen wij u daar ook ophalen.

Is het mogelijk om de elektrische auto op te laden?

In de directe nabijheid van het appartement is het mogelijk een elektrische auto op te laden. Het betreft een standaard laadpaal.

Tips voor de route

  • Volg de aanwijzingen van uw routeplanner tot aan de Strengweg.
  • Aan het einde van de Strengweg ziet u een ui-vormige bronzen koepel. Vanaf dit punt is de Strengweg verboden in te rijden.
  • Ga rechts.
  • Ga na 150m. de eerste links Het Laantje in.
  • Ga na 100m. nogmaals de eerste links.
  • Ga na 150m. met de bocht mee links (u blijft op de verharde weg).
  • U rijdt nu langs onze tuin met kippen, ga na 75m. rechts (deels onverharde weg) om te parkeren.
  • Let op dit is nog voor de haag, u hoeft niet op de grote parkeerplaats achter de haag te zijn.
  • Loop langs onze boerderij. Tussen de boerderij en de stal ziet u een hek. De (echte) bel hangt rechts en onze hond zal beslist uw aankomst aankondigen.
  • Marc of Sylvia loopt met u mee naar uw appartement. U kunt met de auto bij het guesthouse komen om uw bagage uit te laden.