Reserveren via DeBonAparte.nl

Reserveren kan via deze site, of via verscheidene booking sites. Wij doen ons best de agenda’s van de verschillende sites bij een reservering zo snel mogelijk op elkaar af te stemmen. Wilt u zeker zijn van een bepaalde periode laat het dan direct even weten via het contactformulier, dan houden wij de datum voor u vast.

Bij interesse, vrijblijvend uw data 24 uur reserveren en voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Reserveren via AirBnB

Airbnb is een platform waar vraag en aanbod voor accommodaties over de hele wereld samen komen. Via de advertentie aan de rechterzijde komt u direct op onze Airbnb pagina. Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie, is er mogelijkheid om de agenda te bekijken en een reservering te plaatsen.

Vanzelfsprekend kunt u ook direct bij ons reserveren. Dit verdient zeker de voorkeur als u van plan bent een eigen paard mee te brengen. In het uitzonderlijke geval dat uw reservering via onze site tegelijk geplaatst wordt met een boeking via Booking.com of Airbnb.nl gaat de laatste voor. Om dit te voorkomen kunt u via contact de periode waarin u bent geïnteresseerd door ons voor 24 uur vrijblijvend laten vasthouden.


Reserveren via Booking.com

Net als bij Airbnb, is Booking.com ook een platform waar vraag en aanbod voor accommodaties over de hele wereld samen komen.